2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Karne Dağıtım Töreni

Haz

Okulumuz Tiyatro grubunun Hilal POLAT yönetiminde hazırladıkları oyun büyük bir katılımın olduğu sahnede sergilendi.Tiyatro gösrerisinde emeği geçen başta Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Hilal POLAT a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Yoğun geçen bir öğretim yılının yorgunluğunu bir nebze atmak öğrenci ve öğretmen birlikteliğini pekiştirme amaçlı pinik organizasyonuna 75 öğrenci 1 idareci ve 3 öğretmenimiz katılmıştır.Sorumlu Müdür Yardımcıs Necati TELLİ ye yapılan gezi programı için teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenleri Esen DÜZGÜN ve Ülkiye ÇAPA  önderliğinde Okulumuz  Öğrencileri tarafından şiir okuma etkinliği düzenlendi. Programın hazırlanması ve sunumunda emeği geçen Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı ,Beden Eğitimi ve Müzik zümrelerinin ortaklaşa hazırladıkları 19 Mayıs Atatürk'ü Anma  Gençlik ve Spor Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı.Tören programında etkin görev alan Beden Eğitim Öğretmenlerimiz Hasibe BAŞBAYANDUR,Jülide KARAHAN,Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Şafak KARATAŞ ,Müzik Öğretmeni Oya TAN ÇETİN 'e  ve görev alan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

19 Mayıs, Türk Milleti'nin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ateşinin yakıldığı ve aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği günün adıdır. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

May

Okulumuz 9.Sınıflar arası "Bilgi Yarışması" yapıldı.Yoğun ilginin olduğu yarışmada, yarışma 1.liğini 9/A sınıfı, 2.liği 9/D sınıfı , 3.lüğü aynı puanları alan 9/E VE 9/F Sınıfları elde etmişlerdir.Bilgi Yarışmasında Organizasyonu hazırlayan Okulumuz Müdür Yardımcısı Necati TELLİ ye ,Jüri Üyeleri Azelya GÜL ve Oğuzhan KURNAZ a Bilgi Yarışması sunucumuz Şafak KARATAŞ a ve Soruların hazırlanmasında emeği geçen tüm Branş Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Ordu ilimizde düzenlenen Türkiye Karate Şampiyonasında   okulumuz öğrencilerinden ŞEVVAL PEKTAŞ 55 kilo genç bayanlarda TÜRKİYE ŞAMPİYONU , ENSAR ALTUNTAŞ 55 Kilo Ümit Erkeklerde  TÜRKİYE 2. Olmuştur. İki öğrencimiz Milli Takıma Seçilmişlerdir. Başarılarının katlanarak devam etmesini diliyoruz.