Nis

10.11.VE 12.Sınıflarımıza yönelik TYT sınav denemesi okulumuzda yapıldı.

Nis

104 yıl önce bu kutsal vatanı ve Meclisi emanet eden Mustafa Kemal Atatürk'ü, kurucu kahramanları, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyorum.

Nis

Halkımızın huzur ve güvenliğinin temin edilmesi için özveriyle çalışan Emniyet Teşkilatımızın, 179. kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz.Emniyet Teşkilatımızın, 179. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğümüze Öğrenci ve Öğretmenlerimiz ile birlikte kutlama etkinliği düzenlendi.Ayrıca okulumuzda görev yapan okul polisimiz Samet Bey'e Emniyet Teşkilatımızın, 179. kuruluş yıl dönümü dolayısı ile çiçek takdim edildi.

Nis

Okul Aile Birliğimizin Öğle arası düzenlediği yemek programında birlikte güzel bir zaman geçirdik.Bizlere bu programı hazırlayan  Okul Aile Birliği Başkanı Nuriye YALÇIN'a ve ekibine öğretmenlerimiz adına teşekkür ederiz.

Nis

2024 YKS Kapsamında 12.sınıf öğrencilerimize yönelik yaptığımız 26.AYT Deneme sınavını gerçekleştirdik.Yılmadan düzenli ve planlı bir şekilde çalışan ,Bayram Arifesi sınava katılan değerli öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.Emeklerinin karşılığını alacaklarına inanıyoruz.

Mrt

12.Sınıf öğrencilerimiz ve okulumuz öğretmenlerine düzenlediğimiz iftar yemeğine davetimize icabet eden Pendik Belediye Başan Yardımcısı Atakan YÜCE YE Pendik İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Avni ER e okul müdürü arkadaşlarımıza ,öğretmen ve öğrencilerimize okul idaremiz adına teşekkür ederiz.

Mrt

İstanbul (İŞKUR) İl Müdürlüğü, okulumuzda öğrencilere yönelik meslek seçmeleri konusunda destek vererek, meslekleri öğrenmeleri için seminer düzenledi.

İŞKUR, iş arayan ve işverenlere yönelik hizmetlerinin yanı sıra meslek seçme aşamasında olan öğrencilere yönelik seminerlere de devam ediyor. İŞKUR bünyesinde çalışan meslek danışmanları tarafından gerçekleştirilen seminerde, doğru meslek seçmenin önemi vurgulandı. Bu çerçevede doğru meslek seçilmeli, yanlış meslek seçiminin doğurduğu olumsuz sonuçları, mesleklerin eğitim kriterleri, İŞKUR'un meslek seçimine yönelik hizmetleri, öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini öğrenebilecekleri mesleki yönelim bataryası' konularında öğrencilere bilgiler verildi.

Mrt

Türk milleti 18 Mart 1915’te tarihe adını altın harflerle yazdırdı ve Çanakkale’de çok büyük bir zafer kazandı. Çanakkale'nin "geçilmezliği" tüm dünyaya ispat edildi. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıldönümünü okulumuzda düzenlenen kutlama programı ile coşkuyla kutlandı.Programın hazırlanması ve sunumunda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Bağımsızlığımızın sembolü İstiklal Marşı, 103 yaşında. Mehmet Akif Ersoy, milletin hissiyatına tercüman olup milli mücadele ruhunu kaleme aldı. Türk milletinin kurtuluş mücadelesini anlatan eser 12 Mart 1921'de Meclis'te kabul edildi.Okulumuzda İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy 'u Anma Günü Programı düzenlendi.Programı hazırlayan Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenlerimiz Esen DÜZGÜN,Hilal POLAT 'a ve programda görev alan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

50 Öğrenci 3 Öğretmen ve 1 okul İdarecisi Tokat İline Tarih ve Doğal güzellikleri keşfetmek için gezi programı düzenledi.Gezinin organizasyonundan sorumlu Öğretmenlerimiz Necati TELLİ ve Ozan YİĞİT'e Okul Aile Birliği Başkanı Nuriye YALÇIN'a ,Bizleri ilçesinde misafir eden Pazar İlçe Belediye Başkanı Erdoğan YILMAZ 'a ve Gezi boyunca bizlere büyük bir ev sahipliği gösteren Tokat Valisi Sayın Numan HATİPOĞLU 'na okul idaremiz adına teşekkür ederiz.

Mrt

MSÜ (Milli Savunma Üniversitesi) Sınavına katılacak olan 12.sınıf öğrencilerimize ve destekleme ve yetiştirme kurslarında görev alan öğretmenlerimize moral amaçlı mangal etkinliği okul idaremiz tarafından düzenlenmiştir.

Şbt

Pendik Belediyesi Gençlik Kampı Tesislerinde 12.sınıf öğrencilerimize yönelik hazırlanan doğa yürüyüşü ve etkinliklere katılım gösterdik. 258 öğrencimizin katıldığı etkiliği düzenleyen Pendik Belediyesine teşekkür ederiz.

Şbt

6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anmak için Bakanlığımız kararıyla 06 Şubat 2024 tarihinde ülkemiz genelinde eş zamanlı olarak planlanan 1 dakikalık saygı duruşu, okulumuzda gerçekleştik.

Şbt

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 2.Dönem Öğretmenler Kurulu Toplantımızı 05/02/2024-Pazartesi günü saat:16:10  -19:00 saatleri arası okulumuz konferans salonunda öğretmenlerimizin katılımı ile gündem maddelerinin doğrultusunda gerçekleştirdik.

Ock

2024 YKS Kapsamında 12.sınıf öğrencilerimize yönelik yaptığımız 14.TYT Deneme sınavını gerçekleştirdik.Yılmadan düzenli ve planlı bir şekilde çalışan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.Emeklerinin karşılığını alacaklarına inanıyoruz.